Λίγα λόγια για εμάς...

ΠΗΓΗ Ν. ΤΖΑΝΟΥΛΙΝΟΥ

Συνοπτική παρουσίαση της εταιρείας.

Η εταιρεία «Πηγή Τζανουλίνου & Σια Ε.Ε.» δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της εστίασης από το 2004. Αντικείμενο της
εταιρίας είναι η παροχή υπηρεσιών εστίασης μέσω της συμμετοχής και δημιουργίας εστιατορίων και ενός παρασκευαστηρίου παροχής catering. Στόχος της εταιρείας είναι η ποιοτική τροφοδιανομή και παροχή υπηρεσιών εστίασης υψηλού επιπέδου με σοβαρές συνεργασίες
και τους καλύτερους προμηθευτές από την Ιταλία και την Ελλάδα.

Φιλοσοφία.

Η παροχή υψηλών υπηρεσιών εστίασης συνδυάζοντας το ιταλικό gourmet με την καλύτερη αισθητική, γούστο και φινέτσα. Η ευαισθητοποίηση
της ως προς τον οικολογικό χαρακτήρα της λειτουργίας της, χρησιμοποιώντας ολοένα
και  πιο σύγχρονα υλικά συσκευασίας (βιοδιασπώμενα) με στόχο το μηδενικό αποτύπωμα, καθώς και σύγχρονα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα(δίκυκλα και αυτοκίνητα) για την τροφοδιανομή.

Προσανατολισμός στην αγορά.

Ο προσανατολισμός της εταιρείας σε σχέση με την αγορά που δραστηριοποιείται είναι
βασισμένος στην συνεχή βελτίωση αλλά και διεύρυνση γεγονός που αποδεικνύει η συνεχής αναπτυσσόμενη τάση της, τόσο λόγω αύξησης τζίρου όσο και μέσω της δημιουργίας νέων καταστημάτων και νέων συνεργασιών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Λόγω των έκτακτων συνθηκών Covid-19 η εταιρεία ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα εντατικού καθαρισμού και απολύμανσης δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και ασφάλεια τόσο των εργαζόμενών της όσο και  στην καθημερινή παροχή ποιοτικής και απολύτως ασφαλούς εμπειρίας σε όλους τους
πελάτες της.

Εμπειρία σε κλειστές αγορές και διεθνής εμπειρία.

Η εταιρεία διαθέτει αξιοσημείωτη προηγούμενη εμπειρία σε κλειστές αγορές καθώς και διεθνή εμπειρία.

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην Εισαγωγή κρασιών έχοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση σπουδαίων Ιταλικών Brands /Οινοποιείων. Brand Ambassador του οινοποιείου Marchesi Mazzei με τέσσερα οινοποιεία σε όλη την
Ιταλία. Πρόκειται για ένα από τα δυο σημαντικότερο οινοποιείο της Τοσκάνης και ένα από τα γνωστότερα Brands στον κόσμο με σπουδαία κρασιά όπως τα Siepi ,Castello Fonterutoli Chianti Classico ,Ser Lapo κ.α. Συμμετοχή για τρεις συνεχείς χρονιές(2017,2018,2019) σε ειδικό σεμινάριο οργάνωσης και λειτουργίας Εστιατορίων υψηλού επιπέδου ,στο εστιατόριο Osteria di Fonterutoli στο μεσαιωνικό χωριό Fonterutoli ιδιοκτησίας της Mazzei. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Gruppo Moretti απο την περιοχή της Brescia με τέσσερα(4) οινοποιεία. Το σημαντικότερο αυτών η Bellavista με την σπουδαία φήμη αφρωδών οίνων.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οινοποιείου Masottina από το Treviso. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οινοποιείου Cesari από το Veneto.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οινοποιείου Tenuta San Pietro του Piemonte. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οινοποιείου Reva του Piemonte με τα σπουδαία Barolo. Σεμινάριο food pairing(2017) στο Hotel Spa Reva (Monforte d`Alba).
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οινοποιείου Cocci Grifoni της περιοχής Le Marche. Αποκλειστικός
αντιπρόσωπος του οινοποιείου Belisario της περιοχής Le Marche.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οινοποιείου Cecilia Beretta από το Veneto. Εισαγωγέας
της Apennino Food Group S.p.a. από την Emilia Romagna με ειδικότητα στα προϊόντα τρούφας. Εισαγωγέας της Riseria Cremonesi S.rl με αντικείμενο την παραγωγή ρυζιού.

Καταστήματα Εστίασης.

Ombra Ψυχικό

Prosecco bar.  Ολυμπιονικών 220 & Λυκούργου, Νέο Ψυχικό.

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην Εισαγωγή κρασιών έχοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση σπουδαίων Ιταλικών Brands /Οινοποιείων.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Αποστέλλουμε τα κρασιά μας παγκοσμίως με τις καλύτερες courier.